| karmen11 a întrebat:

Sal
am probleme cu mama,nu ma pot intelege cu ea
tot aduna in casa haine, nu vrea sa faca curatenie sau sa se spele
cred ca are o problema psihica
cum pot sa o internez deoarece ea nu vrea

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nai ce sa-i faci doar daca are barbat sa o mai stapaneasca

| TheDarkCristi a răspuns:

Salut,studiez psihologia.Mamei tale ii e frica de ceva din afara casei. Poate a fost traumatizata din cauza unor fapte.Ideea este ca nu trebuie sa judeci, poate trece printr-o perioada grea, poate are dificultati cu prietenii sau la service.Las-o impace timp de 1-2 saptamani. Ajut-o, facandu-i treaba, nu mori 1 sapt big grin. Daca tot continua,este cazul sa chemi un psiholog acasa.(dar sa nu-I spui ca e psiholog,spune-i ca e un prieten de al tau). Daca psihologul spune ca are problem ar trebui sa o convingi sa se duca la cabinetul ei, in mod subtil, adica ii spui "vreau sa-ti arat un loc al unui prieten". Cand va ajunge la cabinet, iti spun eu ca va recunoaste ce o framanta. Sper ca te-am ajutat, bafta happy!

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Si nu v-ati gandit sa mergeti cu ea macar la medicul de familie? nu credeti ca daca are ceva probleme se pot agrava?
Tatal tau ce zice? a fost maltratata? speriata? ori asa este de la inceput?
O zi bunahappy

| OoBunnyoO a răspuns:

Intreab-o de ce nu vrea sa faca curatenie sau sa spele. O perioada poti face tu lucrurile astea, iar daca nu incearca sa o duci la medicul de familie. Observa-i comportamentul si vezi ce altceva face, daca mai are si alte obiceiuri ciudate. Probabil doctorul iti va da o trimitere la un psihiatru. Poate nu este nevoie neaparat de internare, ci poate doar un tratament este suficient.