| vyolycy a întrebat:

Sal.am si eu o mik dilema... tinctura de marar provoak sterilitatea la femei sau o combate...eu ma tem sa nu o provoace de aceea am apelat si la voi.multumesc mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| ioana1704 a răspuns:

Cauta vezi ce firma fabrica tincura si citeste si tu indicatii si contraindicqatii

| Angel31 a răspuns:

Tinctura de marar

Indicatii:
Intern: amenoree, anorexie, boli ale cailor urinare, boli de inima, colici de orice natura, dureri menstruale, hemoroizi, hipoplastie mamara, hirsutism, indigestii, digestie grea, insomnii, alaptare, stimuleaza cresterea sanilor la femei, infrumusetare, sterilitate la femei, sughit, voma. Ei din pacate asa e, foarte multe femei folosesc aceasta tinctura de marar pentru marirea si fermitatea sanilor fara sa consulte un medic in prealabil straight face

Întrebări similare