anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal, cati neuroni se distrug la o ora de stat la pc? cine zice corect primeste fundahappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| sasha a răspuns:

Nu exista o regula adica nu e ceva fix difera de la om la om difera si activitatea pe care o ai la pc daca te uiti la un film nu e acelasi lucru daca iti storci creeri cu cine stie ce program sau te joci.eu cred ca media e de 3 straight face nu stiu, dar vreau sa aflu.de la tine daca se poate happy

| paulpaul25 a răspuns:

Nici unul? Deoarece neuronii nu se distrug...

| Andruza a răspuns:

Nu se distrug happy!

| summertime a răspuns:

Din cate stiu eu, nu iti distrugi nici un neuron. Daca stai prea mult la calculator vor aparea probleme cu vederea(dar probabil ca deja stiai astabig grin).

| anutza97 a răspuns:

Nu se distruge niciunul... daca nu te der dai si u un click aici http://fripta.com/u.php?user=anutza9711

| aly a răspuns:

Niciunul

| Ionutpopescu10 a răspuns:

Nici macar unul.

Întrebări similare