Heeyyy :*! eu am avut problema asta. Din clasa a 4-a! Si acum sunt a 6-a! Sunt micuta la corp. Eu am scapat de ele. Dar daca nu faci mereu ce iti voi zice eu o sa reapara, asa e la mine. Pana pe la 17 ani, atunci scapi de ele. Uite ce m-a ajutat : Nu le mai storci! Nu conteaza daca se vad urat, asta face sa reapara. Nu mai pune mana pe frunte sau unde ai cosurile pentru ca pe mana ai multi microbi! Inainte sa te piepteni te speli pe maini pentru ca pui pana pe fata! Incearca deocamdata remedii naturiste ( un remediu pe saptamana, si cel care iti face bine o sa-l faci tot timpul ). Uite ( te speli pe maini cu sapun si dupa pe fata doar cu apa inainte de fiecare data sa faci tratamentul ) : iei vata inmoi in spirt si iti dai pe fata de 3 ori pe zi sau mai multe ori, incearca sa te speli cu apa simpla de cate pri poti pe zi ( am incercat eu, mai ales vara cand transpiri, ma spalam de vreo 10 ori pe zi si chiar s-a vazut, mai aveam cateva cosuri mici dar am auzit ca nu e bine sa te speli asa des ca iti distrugi PH sau ce va de genul ), iti dai cu miere pe fata, o lasi 2 ore sau peste noapte dar pui un prosop pe perna, bati un ou, ti-l pui pe fata si il lasi 1 ora dupa te clatesti cu apa ( o sa ai fata fina, chiar ajuta ). Aceste remedii le incerci cum ti-am zis.Sa spunem ca iti dai cu spirt 1 saptamana, notezi daca ti-a facut bine, dupa cu ou 1 saptamana si tot asa. Dupa ce le incerci pe toate il alegi pe cel mai bun! Daca nu te ajuta nimic incearca Zineryt. L-am incercat si eu, e foarte bun! Cu toate remediile ai grija la igiena. Fara maini pe fata! Sucees pe mine chiar m-a ajutat. Dupa 2 ani am scapat de cosuri! :*
In niciun caz sa nu folosesti galbenele sau ulei -dupa cum am vazut pe aici,daca ai tenul gras ti-l va ingrasa si mai tare
Iti spun ce am facut eu, in primul rand recomand produsele de la Nivea, sunt foarte bune, cel putin pentru mine Si ceaiul verde ajuta foarte mult, elimina toxinele din corp(creea ce duce la aparitia.acneei) si e bonus,ajuta si la slabit
Sau masca de miere cu scortisoara, are efect antibacterian
Si cam atat... apropo, daca vrei sa scapi de.ele trebuie sa ai o igena FOARTE BINE PUSA LA PUNCT! (o igena a tenului evident si ai grija la ce mananci, exclude ciocolata, sucurile acidulate si fast-food'ul.
Buna!
Cumpara-ti de la farmacie o sticluta de propolis si te da-i cu ea, iti usuca foarte bine cosurile si e in jur de 10 lei
Pai nu stiu prea multe, dar eu am incercat o masca: o lingurita de miere amestecata cu o lingurita de apa si 3 capsule de aspiria netamponata(e cam un leu 50 o cutiuta cu 20 de pastile). Mie mi-a mers destul de bine insa trebuie sa o aplici de cateva ori si abia dupa se va vedea rezultatul!
Sper ca te-am ajutat!
Pace!
Stick-ul corector „So Clear" de la Miss Sporty. E doar 10 lei, si usuca si acopera in acelasi timp cosurile
De duci la dermatolog, acesta iti va da o crema cel mai probabil!
dar inainte sa te dai cu crema sa te stergi pe fata cu alcool medicinal(spirt)
Uite aici un site de pe care ti-ai putea achizitiona o crema antiacneica:http://vivanatura.ro/produs/crema-antiacneica/
Fa o pasta din bicarbonat de sodiu si apa. aplic-o pe fata si stai cateva minute dupa clateste cu apa. sau cumpara de la avon niste creme pentru purificarea tenului sau ceva de genu. sau pune-ti miere pe fata noaptea si dormi cu ea. sau pune apa fiarta intr-un lighean, pune capul inauntru si pune un prosop peste cap.stai cateva minute si dupa vor iesii punctele negre imediat dupa ce le storci. sper ca te-am ajutat. funda?;; 3
O sticluta-Tinctura de galbenele
5 pastile de levomicitina
5 pastile de aspirina
(pastilele le farîmi) si le adaogi in sticluta pe mine ma ajuta
Eu mi-am cumparat sapun cu sulf, trebuie sa te speli pe fate de 2 ori pe zi sau sa iti cumperi argila cu echinaceea de la farmacie(pui putin praf de argila intr-un bol si putina apa calduta si iti aplici pe fata de 3 ori pe saptamana).
KostyCool întreabă:
User252426 întreabă: