| Roliii a întrebat:

Sal,ce se poate intampla daca folosesc praf pentru spalat haine in loc de detergent pentru spalat vase? Poate genera anumite afectiuni?(PS:Nu eu folosesc acel praf ci ai mei au luat-o razna la faza asta)Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Depinde ce contine. Daca sint clatite bine, ar trebui sa nu fie probleme. Intrebare - ce i-a palit de nu folosesc solutie normala de spalat vase? Macar apa curata folosesc, sau o folosesc pe aia in care au facut baie?

5 răspunsuri:
| patriciatimeea a răspuns:

Nu e nici o problema...o sa straluceasca vasele mai tare.o sa fie mai curate. Mama le spala de multe ori cu ariel cand i se termina solutia de vase ...si inca sunt in viata si sanatoasa.laughing

| Fekete_Darian_1992 a răspuns:

Nu este bine, ti se poate face rau sau sa ametesti deoarece fiecare are rolul lui si contine anumite substante.

| xxxxxxxxxxxxxxxxxxxXXxXXXxX a răspuns:

Salut, nu cred că o să păţească ceva, dar de ce s-ar risca?

| mgtow a răspuns:

Afecteaza organismul dupa o vreme, chimicalele din acel detergent.

| Flowpqjqbwb a răspuns:

Nu se intampla absolut nimic dar o sa ie urate farfuriile!