| silver19 a întrebat:

Sal, deci am avut ceva probleme in ultimele luni cu nasul, am fost la alergologie si mi-a spus ca as avea o rinita alergica, peste vreo 2 luni mi-a facut testele si nu mi-a iesit asa ceva, decat o alergie usoara care nu necesita injectii, dar mi-a spus ca am sinuzita insa nu mi-a dat niciun medicament decat tot cele pentru alergie si atat... e bine cum a procedat?! care stiti. mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In mod evident ai si sinuzita si rinita alergica. Ele nu ies la testele de alergie si nu se trateaza cu injectii, ci cu tratament impotriva alergiei. Deci medicul a procedat corect.

| Fantoma_1807 a răspuns:

încearcă să mergi la un medic O.R L -ist, care îţi va recomanda şi un tratament pentru sinuzită.