| ForeverWarrior a întrebat:

Sal.E adevarat ca daca te speli in fiecare zi pe cap iti pica parul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu are picaj liber, dar distrugi rezistența lui.
Pa, pa.

| mgtow a răspuns:

Asa e, eu am patit beleaua asta dar vorba vine, faci o baie cand transpiri sau dupa vreo 4 zile economisesti apa, gaz si lichidele de baie (sampon si gelul de dus). Dar vara e necesar in fiecare zi iar pe par cand simti ca e nevoia.

| qwerty101010 a răspuns:

Nu iti cade parul dar daca te speli zilnic parul isi pierde stralucirea si o sa arate din ce in ce mai urat. De aceea este bine sa te speli pe cap o data de doua ori pe saptamana. Sper ca te-am ajutat. Funda? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cu ce te speli, daca te speli cu acid atunci sigur cade, si totusi daca il speli prea des fiind un tesut mort o sa se cam deterioreze, incearca sa il speli numai cand e nevoie!

| annabountii99 a răspuns:

Nu iti cade, dar ti se uscuca scalpul, devine aspru, se cojeste, pentru ca prin spalarea zilnica a parului elimini `seva` de la radacina. (nu stiu exact cum se numeste)

| lolipopfree a răspuns:

In timp ti-se rareste parul, nu e bine sa il speli asa de des.

| DragosNebunu a răspuns:

Doar in unele cazuri. Oricum daca te speli in fiecare zi va deveni....sleios.Insa oricum interesează-te poate vei găsi ceva, vezi daca esti unul din acele cazuri.

| Muzic_Razva_1997 a răspuns:

Nu este o baliverna