| lya18 a întrebat:

E bine sa amesteci mai multe ceaiuri, de exemplu ceai de galbenele, cu ceai de urzica, coada calului ş. a? Si din cate stiu nu e bine sa bei pe stomacul gol, corect?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Lorien_2084 a răspuns:

Exista si coada calului. Depinde pentru ce le bei. Amestecurile (in cantitati foarte precise) sunt retete in diferite afectiuni. Nu are nimic daca le amesteci.
In privinta momentului ingurgitarii lor: unele se beau inainte de masa cu o jumatate de ora, altele, dupa masa. Repet, depinde pentru afectiuni le iei.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Coada calului?!straight face Bine ca n`ai zis coada iepeibig grin, e coada soricelului. Nu e bine sa bei pe stomacu` gol, dar daca le amesteci nu cred ca ar avea vre`un efect advers, la fel cum sunt ceaiurile multifruct, is amestecate acolo ceaiurile de toate "fructele"(adica toti colorantii).

Sa fi iubita`!

| Sunshinee a răspuns:

Mai, eu nu ti-as recomanda sa le amesteci. bea unul si bun. cat despre bautul pe stomacul gol. nu cred ca e vreo problema, doar daca n-ai stomacul foarte sensibil. ce naiba, daca nici ceai nu poti sa bei. happy