| ForeverWarrior a întrebat:

Sal.Imi poate spune cineva ce am daca atunci cand vreau sa mananc imi vine sa vomit(n-are legatura cu mancarea, e buna)sau mananc un pic si nu mai pot, eu eram obisnuit sa mananc mai mult dar in ultimul timp nu mai am nici asa energie.Acuma mi-am facut analizele de gat si sange, e posibil sa descopere acolo ceva? daca iau eurovita multiminerale as avea sanse sa ma ingras si sa am pofta mai mare de mancare? Ca sunt slabut. Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| catalinalina a răspuns:

Poti incerca un regim pe baza de suc de morcov si mar facut in casa la storcator indulcit cu niste miere si intr-o saptamana iti va fi mai bine...are un gust cam naspa, dar crede-ma ca iti creste si pofta de mancare si iti si creste sistemul imunitar; mult succeswinking

1 răspuns:
| doctoru a răspuns:

Deci: energie nu ai pentru ca a scazut cantitatea de mancare.ce ai tu este datorita faptului ca iti doresti prea mult sa te ingrasi. incearca sa renunti la minerale si sa treci pe vitamine(recomand vitamax). si mananca ceva mai acru. apropo. eurovita multiminerale contin fier. astea dau stare e greatabig grin bafta.