| Eternal a întrebat:

Sal.Muci iesiti din nas au singe,de la ce poate fi? Poate fi la suflatu nasului prea des sau de la pus picaturi pentru desfundarea nasului des? P.S cu niste zile in urma am avut nas infundat,stranutam prea des, mi s-a spus ca am alergie de primavara.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, poate ca ai fortat nasul la suflat prea tare si s-o fi spart un vas mic de sange. Ori de la raceala mai curge nasul cu sange. In caz de nu poti opri sangerarea din nas, sa faci intr-un paharel micut, 1/2 lingurita cu otet alimentar, si 1 lingurita apa plata, amesteci bine, in care inmoi un fir de chibrit imbracat cu vata la un capat fara fosfor, si te culci pe pat si dai cu vata inmuiata in apa cu otet, si iti opreste sangerarea. Dar sa stai culcat pe spate cu mana dreapta sau stanga sus. Si dupa cateva minute, se opreste sangerarea.

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi la un control O.R.L.
Pune picături cu vitamina A.
Pa, pa.

| suffarstar a răspuns:

Ai sinuzita probabil. E o boala cronica cu care nu te joci. Stiu ca si eu am.

| Deliiiia a răspuns:

Daca e o cantitate mica de sange, ca o fasie, atunci nu e nimic grav. Poate fi de la picaturi(mai ales daca sunt mai puternice, ca Bixtonim si Olinth)... si de la suflatul nasului, dar mai putin.

| pufuletziii a răspuns:

OK, stiu ca e problema destul de serioasa dar nu ma pot abtine!rolling on the floor))))))))))