| YoDewds a întrebat:

Sal

o intrebare: daca eu vad bine, clar, si ma duc la oftalmolog, ca ma dor ochii cateodata, e posibil sa'mi cea ochelari, desi eu vad bine?

cateodata la distante mari trebuie sa ma concentrez putin ca sa vad exact, dar in rest nu am probleme.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| BOGDAN a răspuns:

O sa ai 4 ochi sigur

| SellyDemmzy a răspuns:

Depinde de problema ochilor
Eu am avut la un ochii numarul mia mare si la celalalt mai mic si mi-a dat ochelari

| SweetyNuta a răspuns:

Vai, ce pot sa-ti spun!
Depinde de vedere si este posibil sa-ti dea ochelari doar pentru cind stai la calculator adica de protectie.Sau chiar ochelari de vedere.Nu stiu totul depinde de vederea ta.

Bafta!

| kidutsa_5789 a răspuns:

Poate fi si din cauza calculatorului si al televizorului, fratele meu a avut aceeasi problema. D-na doctora a spus ca pentru sanatatea lui, mai bine poarta ochelari. A purtat ochelari cel mult 2 luni, apoi nu a mai avut probleme.(Ii folosea numai cand se uita la televizor, sau cand statea la pc.)SFAT: Mai putin timp in fata acestora, si mai distanat de ele, nu sta fata in fata cu ele.

| YoDewds explică:

Asa e, petrec cam mult timp in fata PCului.

Totusi vad clar, dar ma dor ochii. Cam cat ar costa o pereche de lentile din alea?

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E posibil, fiindca durerile oculare semnifica de obicei ca iti fortezi prea mult globul ocular pentru a vedea clar.