Ar putea fi condiloame (negi). Problema e că boala asta se transmite fetelor cu care vei avea contact și la ele poate provoca și cancer. (HPV).
www.romedic.ro/veruci-genitale
www.prezervativ.ro/negi_genitali_condiloame_acuminate_veruci.php
A fost doar o completare la raspunsul tau. Si este bine sa fii informat, chiar daca nu esti (inca) in cauza, ca sa poti da sfaturi cat mai bune.
http://jurnalul.ro/......42062.html
Frate du-te repede la doctor este cancer a avut si un verisor de al meu se trateaza foarte usor sau daca este in stare avansata se amputeaza
)) Ce interesant, se amputeaza, nimic grav, si eu am avut un, gen cos, dar a disparut repede, dar mda, speriel un pic nu strica
Daca nu ai citi intrebare a specificat ca nu sunt cosuri frate ci bubite
La 14 ani, crezi ca e mare doctor, am tot 14 si eu recunosc cand nu ma duce mintea, ca asa e, eu si el zic eu mai avem de invatat deci nici macar diferenta dintr-o bubita si cos nu poate s-o faca , sunt mii de adolescenti unu diferit de altu` nu sti ce a vazut, dar cel mai usor ar fi sa se duca la un doctor daca inca persista, bubita. Bafta!
Ma daca tu la varsta de 14 ani faci sex poate ai luat o boala ceva sau ai ceva in neregula cu penisu cred ca te masturbezi de 4 5 ori pe zi si acum ti-au iesit acele bubite du-te la medic poate pe parcurs faci ceva
Ar trebui s ate rogi sa fie vreo iritatie, desi mai rar, ai auzit de sifilis? Daca da data viitoare foloseste un prezervativ si mergi la medic pana atunci. La 14 ani mai bine pune mana si invata poate te mai destepti.