Cel mai probabil nu ai apendicita, fiindca in 3 zile apendicita ar fi evoluat spre peritonita. Ar trebui sa ai, obligatoriu, lipsa poftei de mancare si macar greturi. Totusi, ar fi bine sa te vada un medic daca ai dureri atat de rele. Ar putea fi altceva (de exemplu o anexita, daca esti fata, boala mult mai grava si mai greu de tratat).
Roag-o sa te duca macar la medicul de familie, poate fi o apendicita subacuta, poate fi un chist ovarian.
Deci. asta nu cred ca e apendicita. De ce? Ptc. la apendicita trebuie sa mai ai febra, gretzuri, varsaturi, diaree sau alte chestii.
Ar trebui sa mergi la doctor sa vezi ce se intampla. [sau poate iti va veni stopu` daca nu ai asa ceva :d
Sper ca te-am ajutat :d
Nu as putea sa-ti dau un raspuns concret, din moment ce nu am avut niciodata apendicita.
Dar iti propun sa te uiti pe anumite siteuri si sa te informezi despre sintome, iar daca acestea se intalnesc si la tine, ar fi bine sa-i arati si mamei tale.
http://www.csid.ro/health/apendicita-cauze-simptome-tratament-3825721/
Si intr-un fel, mama ta are dreptate, din moment ce nu ai febra, nu prea sunt sanse sa ai apendicita. Totusi ar fi bine sa consulti un medic, cine stie ce se intampla cu tine.
Oricum, iti urez succes si sper sa nu patesti nimic rau. :-s
Pupici. >:D<
Sa te faci bine.
De obicei apendicita se lasa pe picior(nu stiu sigur daca ai).
http://www.csid.ro/health/apendicita-cauze-simptome-tratament-3825721/
http://www.tpu.ro/sanatate/care-sunt-simptomele-apendicitei-s/
Cel mai e sa faci un control. Poti sa te duci mai intai la medicul de familie si dupa aia la spital.
Buna. pe 12 ianuarie 2010 m.am operat si eu de apendicita.la mine simptomele au fost putin diferite, m.a durut foarte rau.mi.a amortit picioru cateva zile la rand.nu le.am zis parintilor crezand ca nu e apendicita.cateva zile nu am mai avut nici o problema dar pe 11 ianuarie m.am trezit cu niste stari foarte nasoale de greata, ameteala, febra. m.am dus la doctora mea d familie si ea mi.a spus ca ori am apendicita ori am gastrita si mi.a dat 2 trimiteri. pe 11 ianuarie seara, pana la urma am mers la urgente deoarece nu ma simteam deloc bine.doctorul cand m.a vazut si i.am spus ce simptome am si m.a consultat putin doar atat mi.a spus mie si mamei : maine o operam! si m.a internat. deci parerea mea este sa mergi la un doctordeoarece nu trebuie sa fii intr.o continua durere ca sa ai apendicita. dar, daca mai stai sa nu patesti altceva, parerea mea. deci mult succes si sper ca te.am ajutat!
Durere surda aproape de centrul sau partea superioara a abdomenului ce devine mai apoi ascutita si se deplaseaza spre partea din dreapta jos a abdomenului. Acesta este, de obicei, primul semn;
- pierderea apetitului;
- greata si/sau varsaturi imediat dupa ce incep durerile abdominale;
- umflarea abdomenului;
- febra nu foarte ridicata;
Alte simptome ale apendicitei pot fi:
- durere surda sau ascutita oriunde in partea superioara sau inferioara a abdomenului, spatelui sau in zona rectului;
- urinari dureroase;
- crampe severe;
- constipatie sau diaree.