| andy678 a întrebat:

sunt andra am 12 ani si imi place de n baiat. problema e ca mie cam rusine sa ies cu el ca sunt cam slaba. nu stiu ce sa fac help me!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Buna Andra!kisskiss
Eu zic sa fi tu insati!big grin Nu trebuie sa te preocupe ca esti mai slabuta big grin Unele fete ar fi vrut sa fie in locul tau big grin
Daca si acel baiat te place, te va place asa cum esti!love struck
Nu iti mai face griji!love struck

12 răspunsuri:
| dada_2571 a răspuns:

Fi tu insati! Daca te place, te place asa cum esti. Ai incredere in tine!

Janina
| Janina a răspuns:

Iti e rusine din cauza ca esti slaba?
nu cred ca asta e o problema in calea unei relatii, la tine mai problematic daca pot spune asa e varsta, ai 12 ani...la varsta ta ma jucam cu papusile.
ai timp suficient de baieti, relatii... traieste-ti copilaria!

| PlAC a răspuns:

E si normal sa-ti fie rusine la varsta asta daca nu esti o hahalera mica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunahappy hai sa iti zic ceva...eu am 14 ani si sunt slaba happy si nu prea imi place chiar asa de mult cum arat insa incerc sa ma accept asa cum sunthappy o sa vezi ca pe parcursul anilor te vei ingrasa, insa esti micuta, de abia acum ai inceput sa te dezvoltihappy. Si ca sa vezi eu am prieten de 1 an de zile si ma inteleg destul de bine cu el si nu mi-a spus nimica la faptul ca sunt cam slabutahappy
Si in legatura cu baiatul...cum au spus si ceilalti "cine te place te place asa cum esti"happy. Du-te la el si incepe sa vb cu el, sa il intrebi ce muzica ii place, hobby-ul lui etchappy. Dupa ceva timp spune-i ca il placi si atunci o sa vezi daca si el te place o sa fiti impreuna:*.

Bafta:*

Si sa ne spui si noua ce ai facut>big grin

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Pai ia-ti si tu un hamburger ceva laughing cum sa te ajutam noi daca esti slaba? Bine ca nu esti grasa! Daca el iese cu tine n-are de ce sa iti fie rusine.

soothe
| soothe a răspuns:

Se aranjeaza toate cu timpul. Ai de ales insa: ori risti sa iesi cu el asa cum esti (am iesit multa vreme numai cu fete suple) ori risti sa astepti sa te mai ingrasi si in timpul asta sa ti-l sufle vreuna mai indrazneata (da' tot slaba). Cred ca si daca ai numai 12 ani, ai pe langa faptul ca esti supla si multe alte calitati. Iesi cu el nu conteza ce se intampla. Mai bine sa iti para rau ca ai iesit, decat ca nu ai iesit. Invata sa te placi asa cum esti!
Toate bune!

| Bacemi a răspuns:

Nu ai de ce sa te intrijorezi. Nu te gandi la asta. Conteaza sa ii placi lui. Vorbeste cu el, vezi ce gandeste si daca va potriviti.

| Razvan a răspuns:

Asa-s toate fetele. Daca sunt grase vor sa slabeasca daca sunt slabe vor sa fie mai plinute daca sunt blonde vor sa fie satene daca sunt inalte vor sa fie scunderaised eyebrows
Eu zic ca e cazul sa te accepti asa cum estiwinking

| PlAC a răspuns:

La 12 ani ar trebui sa aiba alte preocupari.

| gaby24 a răspuns:

Pai la ani tai hmm ce ar fi sa mai iei o papusa si sa te joci sau sa te dai cu rolele ca e mai corecthee hee

| taretare a răspuns:

Ar trebui sal inviti sa iesi cu el fii tu insati daca esti tu insati te va placea pentru ce esti

| Shuellen a răspuns:

Dragutza nu-ti face probleme prea mari si eu sunt slabutza nu este nimic grav ce vrei sa ai picioare na mai grasute sau sani prea mari la 12 ani. Dar nu te imbraca cine stie cum, imbraca-te cu ceva care sa-ti puna in valoare ochii parul si inaltimea nici decum greutatea.Sincera sa fiu eu mananc de dimineata pana seara intr-un chiar si noaptea si nu pun nici macar o suta de grame pe minelaughing si mai stau si la pc.NU-ti face griji alte fete vor sa slabeasca si sa arate mai"anorexice" ceea ce deja e grav.NUmai fi complexata de toate nimicurile.Ai 12 ani ca si mine si dupa cum esti blonda ca mine. Daca ai in jur de 35-40 de kilograme alege niste pantalonii dreptii si o pereche de cizme cu toc de 2-3 centrimetri pana sub genunchi, iti mai pui frumusel si o gecutza alba sau neagra o caciulita mai funky si sa vezi ce bine arati bineintele si o esarfa si asta esti.big grin