| RaziMaaaaa a întrebat:

Sal TPU!
Acum 1 an am aflat ca bunica mea are un pui de cancer, in cele din urma el s-a extins, ea avand varsta de 80 de ani.
Am auzit ca este un program guvernamental care asigura asistenta la domiciliu si as vrea sa il accesez. Tata are un dosar intocmit de Spitalul Luca Berceni, vrea sa il depuna la CNAS Sec 3. Vreau sa stiu unde se afla sediul CNAS in sector 3 deoarece sunt din alta localitate. Vreau sa stiu la ce ora sa ma prezint la ghiseu am inteles ca sunt cozi infernale, daca se poate cum ajung la el prin orice mijloc de transport (taxi, ratb, metrou...etc).
Ps: Vrem sa aplicam acest program pentru ca bunica este din Bucuresti iar noi din alt judet, nu are cine sa stea cu ea, munca ne ocupa tot timpul si aceste vizite la domiciliu ar mai ameliora un pic situatia.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| mihaiion2 a răspuns:

Desi cam tarziu raspunsul sper sa te ajute. Dosarul pentru ingrijiri la domiciliu se depune la casa de asigurari de care apartine nu la CNAS care este Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Daca este din Bucuresti, poate fi asigurata la CASMB sau la CAS AOPSNAJ iar dosarul se depune la sediul acestora (CASMB are mai multe sedii - principalul este pe Calea Floreasca iar AOPSNAJ are sediu pe Str. Popa Savu nr.45); oricum cel mai bine intrbati medicul de familie al bunicii cu ce firma de ingrijiri la domiciliu colaboreaza ca sa va faca legatura si se vor ocupa de dosar reprezentantii acelei firme (pentru ca la dosar este nevoie si de recomandarea medicului de familie). Oricum pentru ingrijiri la domiciliu programul asigura doar 30zile/an. In rest mai stiu ca exista candva "crucea galbena"; nu stiu daca mai functioneaza astazi. Mult succes.