Trece mai greu.Nu e cazul sa te impacientezi.Muscatura de caine e dureroasa si in zona unde te-a muscat se invineteste si se intareste pielea.Trece in maxim doua saptamani.
Deci de la muscatura 4 saptamani ca au trecut 2 saptamani si ma mai doare zona unde m-a muscat si mai sus
Da,asa greu trece.Pe iubita mea a muscat-o un caine rau de tot, ia bagat in picior toti coltii.se invinetise si se facuse o crusta tare cum ziceai si tu.Am fost si la medic si a zis ca nu e graf pentru ca nu a sfasiat carnea.I-a dat un antibiotic pe care nici nu l-a luat.A trecut in timp.Acum e bine si iubita si cainele, bine mersi.Totusi,am am observat ca de atunci iubita e cam rea, precum acel caine. Glumesc.O zi buna.
o zi buna si tie
Salut au trecut 3 saptamani de cand m-a muscat si ma doare si mai tare piciorul
Atunci fugi repede la medic, e posibil sa se fi infectat.
Am facut programare la doctoru de familie dar mi-a mai trecut din durere ma doare in zona muscaturi dar putin si cand ma doare cand nu
Pai doar ti-am zis ca trece de la sine.Bine ca tu fiind copil, trece un pic mai greu. Iubita are 35 de ani si i-a trecut abia in 3 saptamani dar a fost muscata adanc.Medicul de familie i-a zis ca nu e grav si i=a prescris niste antibiotice care nici nu le-a luat.Chestia e ca nu a dat atentie prea mare muscaturii cum faci tu.las-o in buba ei si os a vezi ca trece, nu-i mai da atentie, ocupa-te cu altceva.
Ok mersi mult
Nu cred ca e grav
daca nu-ti trece in cateva zile mergi macar pana la medicul de familie
Nu e cazul de vaccin sau ceva, daca nu te-a patruns cu coltii, durerea poate sa fie de la presiunea dintilor pe os, dar repet, daca nu te-a impuns cu dintele e ok
Nu ai patit nimic din cauza cainelui si mie mi s-a intamplat la fel anul trecut