| Anonymus3000 a întrebat:

Acum doua saptamani mi-am scos mana din ghips dupa o luxatie la cot si de atunci tot fac exerciti de recuperare pe care mi le-a spus doctorul a spus ca nu e nevoie de fizioterapie dar daca nu apar semne bune in cateva zile sa ma intorc la dansa bun si de atunci fac exercitii in apa fiarta si pe banca la scoala ma rog unde apuc dar tot nu pot sa tin mana dreapta cand merg, merg cu mana indoita si nu pot sa o indrept ce sa fac sa pot sa o indrept odata sa ma duc la doctor? sa fac fizioterapie? sau stiti niste metode naturiste? va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Denis470 a răspuns:

Du-te la doctorul care ti-a spus sa faci exercitiile si spune-i ca nu dau roade si vezi ce iti va recomanda.

| Ionut_6178 a răspuns:

Dai cu Voltaren si o sa iti treaca asa am avut si eu o problema dar de la sckandenberg