| Ady3835 a întrebat:

Acum vreau sa stiu parerile tuturor! Daca se poate raspundeti toti, ma intereseaza cat mai multe raspunsuri si corecte daca se poate! Dimineata cand trezesc din pat simt o presiune in cap si pe moment nu mai vad, adica vad dar parca ametesc asa si asta numai dimineata. Dau funda daca cineva a fost la doctor si e ceva grav!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AndreeaRox a răspuns:

Nu este ceva grav.este normal.asta se intampla pentru ca te ridici brusc din pat.
Hai sa ti-o spun mai pe scurt...
Dupa ce te trezesti din starea de veghe (adica somn), muschii tai sunt foarte relaxati, inima pompeaza cu un debit mai mic sangele, ei bine atunci cand tu te misti brusc, sangele este pompat si el brusc datorita necesarului de oxigen al muschilor; ametesti fiindca oxigenul nu mai ajunge la creier cat are nevoie, ci ajunge in muschii picioarelor, respectiv muschii spatelui.

9 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @Adi_3385! Înainte de toate să ştii că este indicat să consulţi un medic. Doar acesta va stabili care este cauza simptomelor pe care le descrii. Poate fi lipsa unor vitamine, oboseală, poate fi ceva legat de sistemul nervos. Pentru binele tău, nu încerca să te tratezi după vorbe.
Însănătoşire grabnică şi o zi cu zâmbet să ai!

| UbexFlo a răspuns:

Anemie parerea mea

| anamaria06 a răspuns:

Lipsa de calciu sau anemie

| Ady3835 explică:

Vreau sa imi spuneti daca vi s-a intamplat si voua...

| Alexandraaa1999 a răspuns:

Mie mama mi-a zis ca e lipsa de calciu. asa pateam si eu.

| Ozone a răspuns:

Daca ai avut capul spart? inseaman ca te doare de la asta pls funda

| lujinh0 a răspuns:

Poate fi din mai multe cazuri.
Lipsa de itamine
te trezesti brusc sau incerci sa te ridici repede din pat
incearca sa mai reduci timpul petrecut in fata calculatorului sau a televizorului (strica mult vederea).
Ceva grav nu e,incearca sa iti cumperi niste vitamine si o sa te simti mai bine.
Apropo in intrebarea ta ai zis ca DACA E CEVA GRAV DAI FUNDA, dar eu iti zic ca nu e ceva grav, mai primesc funda?

| BingBangzoom a răspuns:

Hmm...eu am patit simptome din astea din cauza sinuzitei, si stiu asta doarece am fost la medic big grin Adica o raceala mai naspa...Nu e ceva foarte grav.Dar pentru siguranta ta mai bine te duci la doctor