Nu este ceva grav.este normal.asta se intampla pentru ca te ridici brusc din pat.
Hai sa ti-o spun mai pe scurt...
Dupa ce te trezesti din starea de veghe (adica somn), muschii tai sunt foarte relaxati, inima pompeaza cu un debit mai mic sangele, ei bine atunci cand tu te misti brusc, sangele este pompat si el brusc datorita necesarului de oxigen al muschilor; ametesti fiindca oxigenul nu mai ajunge la creier cat are nevoie, ci ajunge in muschii picioarelor, respectiv muschii spatelui.
Servus @Adi_3385! Înainte de toate să ştii că este indicat să consulţi un medic. Doar acesta va stabili care este cauza simptomelor pe care le descrii. Poate fi lipsa unor vitamine, oboseală, poate fi ceva legat de sistemul nervos. Pentru binele tău, nu încerca să te tratezi după vorbe.
Însănătoşire grabnică şi o zi cu zâmbet să ai!
Poate fi din mai multe cazuri.
Lipsa de itamine
te trezesti brusc sau incerci sa te ridici repede din pat
incearca sa mai reduci timpul petrecut in fata calculatorului sau a televizorului (strica mult vederea).
Ceva grav nu e,incearca sa iti cumperi niste vitamine si o sa te simti mai bine.
Apropo in intrebarea ta ai zis ca DACA E CEVA GRAV DAI FUNDA, dar eu iti zic ca nu e ceva grav, mai primesc funda?
Hmm...eu am patit simptome din astea din cauza sinuzitei, si stiu asta doarece am fost la medic Adica o raceala mai naspa...Nu e ceva foarte grav.Dar pentru siguranta ta mai bine te duci la doctor
User252426 întreabă: