| Paincr a întrebat:

sal TPU ajuta macar la ceva daca as fuma? stiu ca pierd multe si o sa ziceti sa nu incerc...intreb de curiozitatebig grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| filipm2001 a răspuns:

Droghy, fumatul o sa-i ajute pe producatorii te tigari sa faca profit mai mare; pe tine sa arunci o gramada de bani pe: dinti galbeni, respiratie urat-mirositoare, gat si sinus infundat dimineata, ten urat si nelipsitele boli pulmonare si cardio-vasculare+multe altele. Si niste studii arata ca fumatorii au sanse mai mici sa dezvolte boala Parkinson. In rest, nu te prea ajuta la mare lucru

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu ajuta la nimic, iti distrugi plamanii putin cate putin si ti se vor umfla amigdalitele.

| alexmircescu13 a răspuns:

Salut. Sunt fumator de la 16 ani. Cu cat te apuci de fumat mai devreme, cu atat te lasi mai greu. E falsa teoria conform careia a fuma o tigara calmeaza nervii. Nici la concentrare nu ajuta. Ar fi extraordinar daca m-as putea lasa, dar inca nu am reusit. Efortul de a renunta la fumat e destul de mare, tu hotarasti daca merita sa te apuci doar ca sa nu mai poti lasa un viciu. Bafta!

| Minks a răspuns:

Fumez de aproape 2 ani si pot sa-ti spun ca nu m-a ajutat decat sa imi cunosc prietena. I-am cerut un foc si apoi numarul de telefon.si de aproape 2 ani suntem impreuna. Acum revenind la riscurile fumatului, le stii si tu, nu e nevoie sa le repet. Sunt sigur ca la un moment dat o sa incerci, tentatia e prea mare. Dar daca ai grija sa ramana doar o tigare nu vad unde e problema. happy

| Atlantis_6737 a răspuns:

Aprinde tigara, aprinde si clipa
Aproape e seara si n-am fumat nimica
Stinge lumina, mai lasa doar o raza
Trage cortina si sa ne facem (varza)
Timpul se-opreste, clipa se dilata
Cu ochii inchisi ma gandesc la nori de ciocolata
Lumea se schimba si ea, e mai pasnica asa
Daca soldatii ar fuma n-ar mai bombarda si masacra. big grin

| HellYeahChristine a răspuns:

Te ajuta sa-ti cheltui banii, sa faci cancer pulmonar si sa mirosi urat big grin

| myDcg a răspuns:

Pai sa incepem cu inceputul...te "ajuta la :
1.Ingalbenirea dintilor
2. Miros ingrozitor al gurii
3. Distrugerea plamanilor(ceea ce cauzeaza Grave probleme de sanatate)
4. Daca stai sa calculezi in timp banii pe care i consumi pe tigari te speri(tocmai am calculat cu un prieten care fumeaza si nu are o situatie financiara roz, dar am ajuns la suma de 13000 de euro cat o masina noua foarte buna ...bani pe care producatorii de tigari ti-i iau incetul cu incetul.
5.Desi poate nu te intereseaza este f important... Fumatul inseamna daunarea in mod voit adusa corpului tau ceea ce este pacat in fata lui Dumnezeu.
Cam la asta ajuta desi daca mai stau sa ma gandesc cred ca ajung lejer la numarul 20, poate si mai bine.
In rest fi binecuvantat! si ia decizii intelepte in viata!