| ExDark123 a întrebat:

Sal TPU am 10 ani si am 56 de kilograme cum pot slabi ca nu vreau sa ajung ca batoza da nu diete asa un program sa fac sport
am 1, 47 sau mai mult hai ca vreau sa slabesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Veromon a răspuns:

Cea mai simpla treaba ar fi sa nu mai bei sucuri (mai ales carbogazificate) si sa consumi cam 2l de apa, iti garantez ca o sa slabesti si o sa fi mai sanatos.

| ExDark123 explică (pentru Veromon):

Pai de ce am mai postat intrebarea daca stiam asta si o stiu da eu vreau si ceva sport ca cu dieta si cu astea face mama mancare sa mananc

| Veromon a răspuns (pentru ExDark123):

Hm, sport? ...eu iti recomand sa faci putina miscare, cum ar fi mersul pe jos pana la scoala, sau urcatul treptelor in bloc. De ce sa faci sport? tu crezi ca o masina care alearga non-stop o sa se pastreze mai mult timp decat una plimbata duminica? asa este si omul. faci sport -> ai o inima mai uzata -> tragi la garaj mai devremewinking

| lovemusic90 a răspuns:

Cu Kangoo Jumps slabesti 5 kg pe luna happy

| ExDark123 explică:

O sa fac toti ce mi-ati zis dar nu stiu cui sa ii dau funda

| argebit a răspuns:

La varsta ta nu e de glumit, iar problema este in egala masura a parintilor. Intra pe www.SlabescUsor.ro si vezi solutia sanatoasa si usoara de slabit, este si cazul unui baiat de 14 ani care a slabit 40 de kg complet sanatos. Dar cere implicarea parintilor, discuta cu ei despre aceasta solutie