Incearca sa mananci si fructe.Mananca moderat si fa miscare asta e toata chestia de a-ti tine greutatea sub control.
Da dar problema mea este ca daca ma las de dieta cresc repede kg. Fructe mananc dar mananc si foarte multe salate si ffffff putin paine. O sa incerc si dieta dukan.
Nu trebuie sa tii nici o dieta, pur si simplu renunti la mancarurile ce te ingrasa.Ia nu mai manca tu dupa ora 7, si cu putina miscare sa vezi cum iti mentii greutatea. Daca vrei ceva dulce du-te la magazin si cauta ciocolata cu 75-85% cacao! nu o sa poti manca mult din ea pentru ca e foarte amara, 2 cubulete sunt de ajuns, si nu ingrasa!
Renunta la sucurile acidulate: cola, pepsi, fanta, sprite.Nu mai manca cipsuri, corn cu ciocolata, nu mai consuma prajeli gen cartofi prajiti.Ce ar mai fi: produsele de la MC'Donalds, Kfc.Iti garantez eu daca renunti la cele scrise mai sus.vei slabi. Daca vrei ceva dulce ti-am zis ciocolata amaruie cu 75-85 % cacao, daca vrei suc incearca sa iei un suc natural, sau poti sa-ti faci acasa iei 2 lamai iti faci o limonada.Eu astea le-am eliminat si am slabit, bine ca fac si sport: alerg in parc, fac abdomene/flotari, ma mai duc si pe la sala.
Ai facut dieta ca sa obti patratele?
Nu te mai infometa si alegeti cateva exerciti pentru abdomen si fale de 2-3 ori pe zi pana le obti.
Buna...Eu tin o dieta care functioneaza, am slabit 3 kg, in 5 zile. Dieta e destul de stricta. La micul dejun trebuie sa bie o cana de cafea/ceai (depinde de preferinte) cu o felie de paine neagra/integrala prajita. La parnz o salata fara paine, fara ulei si fara sare (cu putin otet sau zeama de lamaie) sau piept de pui fiert sau la gratar cu legume congelate sau salata fara paine. O gustare cand ti se face foame: poti manca un marcov sau un mar. La cina poti manca o salata sau un fruct. NU AI VOIE DULCIURI, PAINE, PRAJELI SI ULEI. Nu si voie sa mananci nimic ce trece de ora 18:30. si trebuie sa faci mult sport. Eu fac 100 de abdomene si 100 de genoflexiuni, sar coarda cate 500/1000 de sarituri si alerg demineata zilnic. trebuie sa bei zilnic cel putin 2.5 litri de apa.eu m.am lasa te ea de 2 luni si nu m.am mai ingrasat deloc. Sper ca te.am ajutat. Daca mai ai nevoie de detalii anunata.ma!
Salut.Aceasta e meniul si dieta mea care ma ajuta.Inainte sa o incerci consulta un medic.
Nu uita sa vei cel putin 2 litri apa pe zi, sa nu consumi deloc paine.
Dimineata scoalate da 8.
Bea doua pahare de apa (acest lucru te ajuta sa pierzi 2 kg)
Fa 30 minute de exercitii aerobice.
Bea sucul unei lamai amestecat cu apa calduta intr-un pacar de 200-250 ml.La 13:30 ia pranzul:orez brun (nu alb, fiind-ca cel alb ingrasa), piure sau o supa de legume + o leguma sau un fruct.
Dupa praz bea un ceai verde neindulcit cu o felie de limeta(lamaie verde) sau doua felii lamaie galbena.
La 16 se ia o gustare:jumate de graipfruit sau jumatate de portocala.
Cina se ia la ora 18.Se mananca cateva fructe si legume, nu macare ca sa nu-ti fie greu la stomac si nu vei putea dormi. Daca nu dormi pana la 23, dieta nu va ajuta atat de mult. Orele de somn sunt cele mai importante fiindca atunci organele interne se odihnesc si nu te ingrasi, intre orele 23 si 01 de noapte organismul tau observa ce ai mancat si atunci slabesti.
Dupa ce termini dieta la fel practica sportul ca vad ca esti deja antrenata bine.Mananca sanatos si bea apa multa, si ceai 3 cani pe zi.
Mare Succes
Ma intreb cate kg ai, si la varsta asta nu ar trebui sa ti diete doar sa mananci sanatos incearca fructe si legune si mai reduce din canticatea paini sau incearca paine neagra