| PuFiLiCi98 a întrebat:

Am 14 ani, baiat, si de vreo saptamana tot nu pot sa respir si imi vine sa oftez, simt ca nu pot sa imi umplu calumea plamanii. Si trag aer mult in piept de multe ori pe. Probleme cu respiratia o am de cand eram mai mic. Dar nu mi s-a intamp[lat asa ceva pana acum. Eu cred ca am astm sau trebuie sa imi scot polipii... Daca stiti vreo metoda sau un sfat ceva...ce pot face sau daca ati avut problema asta funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Shammal a răspuns:

Tu poti sa-ti vindeci corpul, fa exercitii de respiratie, uite unu: respira din stomac, de 7 ori inspiri pe nas - expiri pe nas, de 7 ori inspiri pe nas - expiri pe gura, de 7 ori insipiri pe gura - expiri pe gura, concentreza-ti atentia pe respiratie, fi constient de fiecare respiratie (poti sa ti ochii inchisi daca simti asa )

6 răspunsuri:
| OanaAndreea16 a răspuns:

Du-te la doctor.

| asbif a răspuns:

Du-te la medic ii ce-a mai sigura solutie.

| sorinalex96 a răspuns:

Nu te juca cu sanatatea ta.du-te la un doctor

| Ichnat a răspuns:

Sfatul cel mai bun este DOCTORUL happy plus ca poate ai norocul si scapi nitel si de scoala tongue

| maryus24 a răspuns:

Du-te la doctor copile ca noi nu suntem medici, poate ai ceva la plamani si tu ne intrebi pe noi, cu astea nu sunt de jucat.

| rouzy a răspuns:

Cam aceeasi problema am avut-o si eu pana acum cateva luni..Am mers la doctor, si mi-a zis ca fac acele crize din cauza lipsei de calciu..de atunci iau calciu si magneziu in fiecare luna si nu mai am probleme.cel mai bine e sa mergi la medic si vezi sigur ce ai.