anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal TPU am 15 ani si 1.60 si ceva! inaltime si 46 de kilograme ce vitamine ii recomandati sau proteine pentru a ma inalta si nu numai as vrea sa mai pun ceva muschi pe mine pot face sala daca e nevoie dar nu as vrea sa bag ce va naspa in mine si dupa sa mi se lase muschi sau ceva! puneti link de unde pot cumpara ceva de genul asta va rog dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TheHunter38 a răspuns:

Pentru a evita greselile facute de mine, iti recomand sa nu iei proteine tinand cont ca inca n-ai facut sala, mancarea gatita este de ajuns, mananca carne, oua si lapte. Proteinele ti le recomand de abia dupa ce ai facut sala 6-12 luni.
Si eu am facut ca tine, m-am bagat din prima cand am mers la sala pe proteine... dar a fost un esec total dupa cateva luni am abandonat totul
Am risipit bani degeaba.

4 răspunsuri:
| TheHunter38 a răspuns:

N-ai precizat daca esti baiat sau fata.,
Indiferent ce ti-ar recomanda oamenii, inaltimea nu este influentata de proteine, asta tine de gene. Proteinele te ajuta la dezvoltarea muschilor, dar nu la inaltime.
La inaltime cresti natural pana in varsta de 18-19 ani., si eu de exemplu am putin sub 1, 70 si 22 de ani., dar daca esti baiat greutatea ti mult prea mica happy

| Tine_Minte_Teoo_1988 a răspuns (pentru TheHunter38):

Ce proteine..vitamine imi recomazi pentru marirea mesei musculare si pentru dezvoltare! sunt baiat!

| Tine_Minte_Teoo_1988 a răspuns (pentru TheHunter38):

Sunt Baiat! ce proteine vitamine imi recomanzi pentru marirea mesei musculare si pentru dezvoltare! care pot sa le iau fara a avea probleme din cauza varstei!

| TheHunter38 a răspuns (pentru Tine_Minte_Teoo_1988):

Pentru a evita greselile facute de mine, iti recomand sa nu iei proteine tinand cont ca inca n-ai facut sala, mancarea gatita este de ajuns, mananca carne, oua si lapte. Proteinele ti le recomand de abia dupa ce ai facut sala 6-12 luni.
Si eu am facut ca tine, m-am bagat din prima cand am mers la sala pe proteine... dar a fost un esec total dupa cateva luni am abandonat totul
Am risipit bani degeaba.

| Ineys a răspuns:

Apuca-te de basket ca sa te inalti.