| kijkinkijkin a întrebat:

Sal TPU. Am dureri de rinchi. Am fost la urgente mi.a facut un calmant, am plecat acasa. Apoi dimineata ma luat cu o durere groaznica. Am fost iara la urgente la fel mi.a facut un calmant. Si mi.a dat o reteta, cam 5 denumiri de pastile. Nu le.am cumparat ca nu am bani pana luni cand iau banii. Am stat in apa cu picioarele si cu spatele ud de la transpiratie si in curent aproape 3 saptamani. Altii doar cat se duc pana la baie desculti pe gresie si au dureri. Un sfat ce as putea face, si daca stiti e grav, sa ma mai duc la munca sau sa renunt ca stau in apa 12 ore? Va rog ajutati.ma cu ceva sfaturi, ca pe ai mei nu.i intereseaza de mine sad va rog din suflet

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ai colica renala. Asta se tratează cu pastilele pe care ți le-au recomandat, deci trebuie sa le cumperi, măcar No Spa și Brufen. Iti recomand sa eviți apa rece, și sa faci bai în apa calda - fierbinte, cat mai des pe zi, pentru ca ameliorează durerea. E foarte posibil sa ai pietre la rinichi, deci mergi cu trimitere la un medic nefrolog.

| kijkinkijkin explică:

Multumesc pentru sfat, nu le voi putea cumpara ca nu am bani pana luni. Da colica renala am, dar faza e ca ma doare in continuare, si cand trag aer in piept. Am mai avut, dar dupa crizele caree le.am avut, nu ma mai durea nikic, insa acum continua cu dureri, si nu numai in partea dreapta ci in amandoua

| anonim_4396 a răspuns (pentru kijkinkijkin):

Pai este și normal sa le mai ai dacă nu te tratezi. Împrumută bani de la cineva sau cere de la medicul de familie rețetă. Durerile nu vor trece altfel.

| kijkinkijkin explică (pentru anonim_4396):

Da ai dreptate, nici acum nu mi-au trecut durerile. Am fost de doua ori la acelasi medic ( cica cel mai bun medic din oras). Lasa ma ca asa le dam noi astia mai bolnaviciosi de mancare la doctori, ca doar trebuie sa faca si ei burtile mari. O data am dat 150 ron, nu am avut nimc, a doua oara am dat 200 la fel, nu am avut nimic laughing. E pe fond de stres si psihic toata tampebia asta cu rinichii. Adevarat ca asta a inceput din 2014. Acum am probleme si cu rinichii si cu vezica, de fapt aceeasi problema o aveam si pe atunci. Daca scap de stres si de starile de **** de zi cu zi, cred cu tarie ca o sa-mi treaca, daca nu nu o sa-mi treaca niciodata. Daca vezi mesajul meu da un semn de viatawinking imediat iti dau si fundawinking