| Picasso a întrebat:

am nevoie de ajutorul vostru, orice sfat! Va rog!
Am o alergie! adica cred asta! Imi curge nasul dimineata, sau mi se infunda!( am avut un tratament si a mers o perioada dupa care mi-a aparut din nou) si mai am o prb Respir un pic greu, si uneori cand fac efort foarte mare respr foarte greu! Nu stiu nu prea am fost la docot, adica am fost dar naaa unii zic ca e alergier, unii ca bronshita, am fost la "plamani" si a zis ca nu am nk! Nu stiu ce sa mai cred! Va roog daca a avut cineva simptomele astea( nas infundat, sau curge in abundenta, resipratia incetinita thinking) Va roog orice sfat e bine primit! Timp nu prea am!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ai deviatie de sept.(daca tot ti se infunda nasul, apoi ti se desfunda pe o parte si ti se infunda pe alta, daca respiri greu pe nas)

4 răspunsuri:
| BGDs a răspuns:

Probabil ca ai rinita alergica. Incearca sa schimbi mediul in care stai. Schimba asternuturile, scutura covoarele, aspira peste tot...vezi ca si la animalele de casa poti fi alergic, in special la pisici. Incearca sa iei Claritine, una sau 2 pe zi, ca e antialergic

| Justmed a răspuns:

Exista un medic alergolog care te poate ajuta sau...incerci sa iei un claritine daca efectele trc esti alergic.

| Justmed a răspuns:

Exista un medic alergolog care te poate ajuta sau iei un claritine si vezi daca dispar simptomele, daca dispar sti ce ai de facut!

| tete_5132 a răspuns:

Cel mai probabil esti alergic la polen. Prietenul meu are aceleasi simptome: nas infundat, stranut, respira greu si uneori il ustura ochii. Oricum, cred ca cel mai bine ar fi sa mergi la un medic care ar putea sa-ti spuna mai exact ce ai. Sper ca te-am ajutat, numai bine!