Din cate stiu eu e o lista de asteptare. in caz ca nu are cine sa iti doneze.
sa presupunem ca gasesti, nu stii daca organismul tau il accepta. de costuri nu stiu. e posibil sa platesti o anumita cota din toata operatia, daca esti asigurat la CAS, insa nu stiu mai multe detalii pentru ca era doar o discutie legata de o lege ce urmeaza sa se promulge. pana intra in vigoare mai dureaza o luna sau doua.
Am „medicamentul" care sigur te va vindeca de boală. Ști că planta Aloe Vera face minuni? Dacă vei bea gel de Aloe sigur te vei vindeca. Nu pe loc, desigur, după un timp.
„Forever Living Products" e o mare companie americană care se ocupă cu produse din Aloe Vera. Sucul de Aloe e cu adevărat eficient. Când eram mic (pe la grădiniță) am avut piatră la rinichi (am băut apă din fântână). Urma să fiu operat (cred). Mama a aflat de gelul de aloe și mi l-a dat. Nu știu în cât timp a durat, dar m-am vindecat complet. Pe altcineva din familie, gelul de aloe l-a salvat de cancer.
Sper că te-am convins cu aceste exemple. Toate produsele de la Forever Living Products sunt 100% naturale și se pot cumpăra din țară.
Poți vizita site-ul:
http://www.comenziforever.ro/produse/bauturi-nutritive/aloe-vera-gel-ID6
Eu îți recomand acest produs și știu că te va ajuta. În mod normal, ar trebui să te înscrii în firmă de la un alt om înscris, dar poți cumpăra produse și dacă nu te înscrii.
Aștept răspunsul tău. Merită!