| Anonymus3000 a întrebat:

Am o boala la rinichi de aproximativ 9 ani si m-am saturat de ea. Din cauza ei trebuie sa iau multe medicamente care ma impiedica sa cresc normal si am ramas printe cei mai mici de statura din clasa. Intrebarea este : Pot solicita un transplant renal chiar daca nu fac dialize? Adica daca gasesc un donator poate sa imi doneze un rinichi? Si cam care ar fi riscurile si cam cat ar costa toata operatia asta? Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| leeya a răspuns:

Bună! De unde am putea noi să știim?
Întreabă medicul!

| IloveDamon a răspuns:

Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
Deci, intreaba un doctor, un trasplant de rinichi e ceva serios.

| Bardea_Dragos_1997 a răspuns:

Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.

| Nis_De_1996 a răspuns:

Salut poti face un transplant doar daca vizitezi un doctor si el iti poate spune ce ai de facut mai departe nu te costa foarte mult consultatia in jur de 40-60 lei! deci cel mai bine visiteaza un doctor!