| Anonymus3000 a întrebat:

Am o boala si nu am voie sa mananc sarat deloc, dulciuri mai rar, si grasimi mai rar si m-am dus sa imi fac analizele si mi-a spus ca sa incerc sa nu mai mananc nici carne si eu mancam multa carne deci ce sa fac ce sa mananc ce mancaruri imi sugerati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| iulyluvy a răspuns:

Ai dat ce cine trebuie eu te pot ajuta din intamplare stiu niste retete mai vechi si sper sa iti placa dar am cateva intrebari ca sa pot sa iti raspund:ai voie sa mananci cartofi oua smantana branza sau copt?
Dar ai voie sa mananci ciuperci sau omlete?
dar scortisoara branza de vaca macaroane zahar?

3 răspunsuri:
| Bijou a răspuns:

Mai exact ce boala ai, nu este nici o rusine?

| iulyluvy a răspuns:

Uite id meu baga-l si poate te pot ajuta: iulia_star

| MissChocolatte a răspuns:

Ai cumva Diabet? Pt ca daca ai boala aceasta ti'as sugera sa mananci mai mult supe nu prea sarate, supe de legume.Dar 1 data pe saptamana poti manca si carne, carne de pui sau de peste ceva ce nu contine foarta multa grasime, incearca sa eviti carnea de porc. Dulciuri poti manca dar mai rar tot la fel 1 data pe saptamana 1 felie de tort, sau poti incerca cioclata cu zaharina, este foarte buna, nu prea simti diferenta. Cea mai potrivita mancare cred ca e ciupercile, le pui in'tro oala curata'te spalate, apoi le pui in cuptor sa se fiarba, dar in putina apa, pui pe ele delicat 1 lingurita de sare si cam atat si foarte putin ulei.Mie imi plac la nebunie :X

Sper ca te'am ajutat:*