Sall eu as zice sa nu mai manance adica nici chiar de loc dar nicik chiar asa poate ai putea vorbi cu mama lui sa ii mspui ce se intampla la varsta lui chiar nu este normal eu nu zic sa nu mai manance dar nici chiar asa in exces eu totusi sunt mai slaba decat el am 36kg dar eu mananc o data la 2-3 luni sau chiar de loc eu vreau sa ma mentin fac joking in fiecare zi la ora 09:00 ma duc si alerg la sala cand sunt in vacanta desigur oricum sunt si la handbal si la 19:35 ma duc la sala si alerg intre orele 13:30 si 16:00 merg cu rolele la sala tin chiar regim si vreau sa mai slabesc pentru ca prietenele mele sunt mai slabe decat mine ele au 34 de kg am un caine pe nume tuky si il plimb alerg dimineata si am doar 11 ani dar este dificil la ora 06:30 sa plimbi cainele ca la 06:50 trebuie sa plec la scoala si bine iteles alerg am si papagali si pesti deci prietenul tau ar trebui sa il sfatuiesti in legatura cu acest lucru ca unii (majoritatea) copii rai care vor rade de el si cred ca rade de el si cred ca se simte prost cand vor rade de el sau cand rade de el
Hey tie ti se pare ca la 8 ani sa ai 45 de kg e ok eu am 13 si nu am nici 40... deci nu nu sunt delokkk sanatoase
Nu sunt sanatoase.chiar daca zic ca sunt naturale pe punga sau reclame nu sunt.sunt numa chimicale care ingrasa si nu sunt sanatoase
Daca nu se face abuz, sunt bune. Poti sa mananci de cateva ori pe saptamana. Mie nu-mi prea plac.
Nu sunt medic sau asa ceva, dar 8 ani? 45 de kg? mi se pare multicel. ma rog. chips-urile in nici un caz nu sunt bine, sunt bombe calorice.
Sunt printre cele care contin cea mai multa sare si ulei.
Pai logik ca nu's bun e...au o gramada de prostii. Masi bine l-ai sfatui pe pr tau sa o lase mai molae;')
Eu am 13 ani si cantaresc 47 Kg
trage tu o concluzie si gandeste-te daca este normala greutatea baiatului...numa' bine
DOAMNEEEEEE! Daca as manca eu atatea chipsuri cred ca as,, muri"Adica am si eu o situatie asemanatoare este o fata in varsta de 14 ani care mananca chipsuri din minut in minut si are (din punctul meu de vedere)85-87 kilograme
XatomisX întreabă: