| 2000valentin a întrebat:

Sal TPU, am o mica problema/nelamurire. Doua dintre coastele mele, ultimele de jos sau penultimele( oricum in zona aia happy ) sunt putin iesita inafara, am fost la medic si mi-a spus ca sunt sechele de la rahitism /lipsa de calciu, mi-a prescris niste calciu pe care sa il iau regulat. L-am luat mai mult de un an fara nici o schimbare sad, nu ma deranjeaza aspectul lor, dar vreau sa stiu daca imi poate dauna in vreun fel.
Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Florentina9210 a răspuns:

Depinde de proeminenta vertebrelor, daca nu te deranjeaza si sunt putin vizibile, eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji.
Dar in orice caz, nu ar strica inca o opinie medicala.

1 răspuns:
| 2000valentin explică:

Multumesc Florentina9210, sunt putin vizibile si nu ma deranjeaza. Mai astept niste raspunsuri/pareri. happy