La inceput, menstruatia nu este foarte regulata. Poate si sa nu vina deloc luna asta, poate sa vina de doua ori luna viitoare. Abia dupa vreun an va deveni regulata si vei putea anticipa, la o zi-doua diferenta, data exacta la care iti vine.
Nu e nimic grav, stai linistita.
Primele menstruatii sunt adesea neregulate. Nu e cazul sa-ti faci probleme, sta linistita, in 2 ani maxim se vor regla lucrurile.
Daca ai avut a2-a menstruatie inseamna ca esti la inceput.Atata vreme cat nu te-ai culcat cu niciun baiat nu ai de ce sa-ti faci griji pentru ca este ceva normal sa iti mai intarzie, tuturor ni se mai intampla cateodata sa nu ne vina la fix.
Nu se intampla absolut nimic daca nu iti vine, se va regla cu timpul...mie de ex in primul an imi venea ori foarte rar(odata la cateva luni)ori de 2 ori pe luna si acum(dupa 5 ani) nu mai am probleme.
Stai linistita,tu nu ai ce sa faci decat sa iti vezi linistita de treaba,iar in perioada cand crezi tu sau simti ca iti vine consuma multe fructe,branza si orice alimente iti mai plac tie dar sa contina vitamine si calciu(pentru ca elimini calciu si sa nu ai probleme mai tarziu).
Dupa ce se va regla,lucru care o sa mai dureze ceva timp,este posibil sa mai fie dati cand iti va intarzia,de ex atunci cand vei fi prea stresata, vei fi racita, vei avea carente de vitamine sau vei fi bolnava.
Când ţi-a venit prima oară? Stai liniştită, că în primii 2-3 ani de menstruaţie nu se reglează aşa uşor şi de multe ori calculele tale vor fi inutile.
Esti insarcinata.
S-ar putea sa ai ciclul neregulat. Nu esti prima sau ultima. Oricum intreaba un medic. Iesi mult mai ieftin si ai parte si de o parere avizata.
Nu e nimic inneregula cu tine! Menstruatia poate intarzia din cauza unei raceli(si tot din aceasta cauza poate sa nu iti vina o luna intreaga)sau ar mai putea fi o cauza pentru care iti intarzie menstruatia:are loc ovulatiaSo... daca nu ai avut relatii sexuale neprotejate nu ar trebui sa iti faci grijiDaca esti racita ar trebui sa mergi la ginecolog sa iti dea niste pastile.Bye!
Nu-ti fa probleme, daca e primul an niciodata nu o sa-ti vin la timp. Poate o sa ai de doua ori pe luna sau o luna da si una nu, asa ca nu-ti face probleme la toate fetele e asa in primul an.E absolut normal!
Nu este nimic grav. La mine prima minstruatie mi-a venit pe 28 iunie si a 2 abia azi. Minstruatile se reguleaza abia dupa a 3 luna.
"brandiburu"cum sa fiu insarcinata daca eu nu m-am culcat cu niciun baiat.l-)
Si acum cand stiu cand imi vine.treb sa port protejslip tot timpul. daca cumva ma patez? cand stiu cand imi vine?