| dramazaptoorg a întrebat:

Sal TPUsad Am o problema sad Acum 1 saptamana si jumatate,,m-a muscat o capusa de burta,,,era foarte mica,,eu am scos-o cu grija,,cu tot cu cap,,,acum dupa o saptamana,,,,zona unde am fost muscat sa inrosit,,,,si ma ustura cand ating,,,,plus ca,,,ma doare capul,,am stari de ameteala,,,,oboseala,,,,iar seara cand ma culc,,ma doare putin! Ce credeti ca se intampla,,ci ce credeti ca as putea face,, sad PS: i-am spus mamei,,si mi-a spus ca nu este nimic grav,,, dar eu simt ca se intamla ceva sad Scuzati-mi categoria,, dar nu stiu care este cea potrivita pentru intrebarea mea sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| morningstar a răspuns:

Du-te la un control medical. E cel mai sigur mod de a sti ce se intampla. Daca nu este scoasa corect, se poate sa ii ramana capul in pielea ta si apoi sa se infecteze. Du-te la un medic, mai ales daca spui ca ai simptomele astea!

| Iubibilăă a răspuns:

Du-te repede la un control medical.
O zi frumoasa.

| Diavolcata a răspuns:

Du-te la medic urgent nu mai sta asa.

| 26Geo a răspuns:

Daca tu crezi ca ceva se petrece,ar trebui sa mergi la medic urgent! Nu e de gluma cu capusele, din ce zici tu, s-ar putea sa iasa nasol, poate provoca paralizie, necrozarea tesutului unde ea a fost. Uite un link ca sa te ajute cat de cat.Du-te la medic!
http://www.sfatulmedicului.ro/......apuse_1266 Bafta

| ѕмιℓєє a răspuns:

Du-te la medic, e de rău. Ştiu, o insectă atât de mică să provoace un rău aşa mare!

Citeşte repede aici, fiindcă este foarte util:

http://www.sfatulmedicului.ro/......apuse_1266

Succes şi multă baftă!

| dramazaptoorg explică:

Pe mama o doare in fund,,,,! de chestia asta,,, n-am ce face,, nu ma put descurca singur!crying

| Tralalalalalalalalalalala a răspuns:

Poti sa te duci singura. Mama ta e foarte inconstienta si nu imi vine sa cred ca nu ii pasa de tine. DE obicei mamele fac totul pentru copii lor, e sentimentul matern, o mama si-ar da si viata pentru pruncul pe care m-a nascut. Poate esti adoptata laughing)) Glumesc. Tine-te de capul mamei tale si spune-i ca te simti din ce in ce mai rau. Nu e de joaca cu capusele. In cel mai rau caz poti sa si mori.