| boNNeR a întrebat:

Sal TPU am o problema. am 14 ani si ma dezvolt destul de oke.zic eu ..adica am un metru 70 am 68 kg. dar am o problem a nu pot sa dorm pe partea stanga ..pe partea inimi de fiecare data cand dorm pe partea stanga dimineata simt ca ma doare inimia. cad vreaus a iau aer simt ca ma inteapa. si mai am momente din astea.dar foarte rar cand ma mai inteapa ziua dar 10 15 minute si imi trece.dar ffoarte rar.dar faza cu partea stanga in fiecare noapte de vreun an incoace.e asa daca dorm pe partea stanga si tin sa precizes ca daca ziua dorm pe partea stanga nu am nici un fel de problema si apropo fac fotbal sport nu am probleme ..sunt apt la sport.Ce as putea avea.tin sa mai spun ca acum 2 ani am facut sala sau acum un an..asa ceva..si m-am facut destul de oke ..la partea pieptului m-am facut cel mai tare. sa nu va imaginati nu stiu ce dar sunt facut happy. ..la partea pieptului

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| AlinnaAly a răspuns:

Buna! Aceasta problema nu este legata de dezvoltare in cazul tau. Greutatea si inaltimea sunt OK la varsta ta. In schimb durerile inimii se pot datora faptului ca greutatea corpului apasa pe artera aorta si poate provoca unele dureri. De asemenea, la varsta ta nu este ceva normal sa ai probleme cu inima. Incerca sa eviti dormitul pe partea stanga, vezi cum te simti si inceraca sa consulti un medic cardiolog. Multa sanatate!

| boNNeR explică (pentru AlinnaAly):

Multumesc! eu dorm ceva timp numai pe partea dreapta si nu am probleme