Poate ti se mareste cutia toracica.Asta se simte cand respiri si te doare in piept.Daca ai avea cancer ar fi mai mult decat o durere in piept.Te mai poate durea din cauza excesului de cofeina,energizante,alcool, fumat.A mai patit asa din cauza excesului de cofeina, m-am lasat o vreme se cafea si mi-am revebit. Daca bei cafe incearca sa o lasi pentru o vreme. Funda?
Da...exces de alcool nu.adica doar de 2 ori pe saptamana beau putin.en rest cafea si fumat da...f mult
Pai atunci nu te mira... lasa-le pentru o vreme ca nu strica.Si eu beau multa cafea da totusi de cand am avut si eu aceeasi problema nu am mai baut chiar asa de multa si abia ma abtin cand e vorba de cafea
Daca te stii cu probleme cardiace, ar fi un motiv de ingrijorare.
La o electrocardiograma se afla daca esti dispus/a la un infarct miocardic(desi nu cred ca este cazul)
Nu are rost sa te alarmezi, cauzele pot fi multiple...si eu am patit la fel si mi s-a spus ca am o problema neurologica
DU-TE la medic! Acesta este singurul lucru important pe care il poti face!
Si eu o pateam... dar cam de 2 ori pe luna. Dar imi trecea mereu in 20-30 minute. Daca ai mai avut asa probleme si ai des mergi la un doctor si vezi ce se intampla cu tine.
Maream are dreptate. Si mie mie se intampla dar rar. Daca e frecvent(adica o data sau de doua ori pe zi pana la o data la 2 zile) eu zic sa te duci la medic urgent.
S-ar putea sa ai Cifo scolioza lombara (nu prea stiu cum se scrie) este durerea cauzata de spate (De putin timp te-ai lovit la spate?) am si eu aceeasi problema si, o poti rezolva doar cu gimnastica medicala.Ai grija sa nu se agraveze, Bafta cu gimnastica!
Du-te la medic... bunicul meu a pitat la fel 2 zile la rand dupa care a facut infarctAi griji!