| MitzaMihaii1997 a întrebat:

Sal TPU, am piercing in limba de o saptamana, limba s-a dezumflat, nu ma mai doare cand mananc doar ca limba mea e cam alba, inainte sa imi bag piercing era mai rosie, ar trebui sa ma alarmez? Mersi de raspuns, dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| InvertedDeformity a răspuns:

Aceasta albire a limbii apare cand este suprapopulata cu bacterii din cauza resturilor alimentare sau unui obiect strain introdus in cavitatea bucala si nu a fost sterilizat cum trebuie.
Pare a fi vorba despre o candidoza bucala.
De preferinta seara, inainte de culcare : se face un ceai de musetel (o cana) care se tot tine in gura (rece) pana se termina. Apoi, cu ajutorul unei lingurite, se razuieste suprafata limbii, bine. Dupa aceea se pulverizeaza (doua pufuri) de HEXORAL spray, dupa care nu se mai consuma nimic. Se poate face acest lucru si dimineata, cu conditia ca un timp sa nu se consume alimente sau apa. Totodata, incearca sa-ti imbunatatesti imunitatea si evita tratamenul indelungat cu antibiotice.

| MitzaMihaii1997 explică (pentru InvertedDeformity):

Mersi mult, oricum nu stiu cum, ce s-a intamplat dar acu(21:21) cand am fost la baie, m-am uitat in oglinda si am observat ca s-a inrosit, cum era normal.In caz ca o sa reapara o sa urmez sfatul tau. :-)

2 răspunsuri:
| fuzzer a răspuns:

Http://www.eva.ro/......21588.html

documenteaza-te oleaca