| Chanel1 a întrebat:

Sal TPU, am si eu niste intrebari.

1. Luna asta am avut menstruatia foarte abundenta. Si m-a tinut 8 zile. Urmatoarea data cand o sa mi vina, o sa fie mai putin, normal sau tot la fel?

2. Pe 12 Mai e majoratul prietenului meu si imi vine menstruatia pe 11. Daca imi pun ob ( nu mai sunt virgina ) o sa ma patez? Mai trebuie sa mi pun un tampon? Si cate ob uri trebuie sa schimb intr o zi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| EMadalina94 a răspuns:

Bună.
Pentru întrebarea 1. Nu poţi să știi asta, ciclul menstrual depinde de anumiti factori. Vei afla singură poate varia dar nu e o regulă, să ai mult o luna iar urmatoarea ai mai putin.
2 Dacă pui ob e mai sigur. Iar numarul de obeuri depinde fe fluxul de sange. E bine insa sa le schimbi la interval de 4-5 ore sa fii sigura. Distracție plăcută!