| andy14 a întrebat:

Sal TPU am un prieten de 13 ani si are o problema are un sfarc mai mai umflat si unu normal si ii e frica sa naibe ceva.Credeti ca are vreo boala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| MrSpooky a răspuns:

Du-te la un doctor ca sa iti spuna el exact, poate fi o boala sau poate fi doar datorita hormonilor.

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu cred ca are nimic. Probabil este vorba de o dezechilibrare hormonala, care va trece odata cu dezvoltarea lui. Dar, pentru a fi sigur mai bine consulta un doctor.

| MisFit20 a răspuns:

O sa-i treaca se formeaza ceva la sfarc, care o sa treaca, la baieti se opreste repede, la fete ajuta sfarcul sa capete volum.

| sasha898 a răspuns:

big grin nu-i nimic grav eu tot am avut asa ceva cu ceva timp in urma tot pe la 14-15 si cunosc si din prietenii mei multi au avut asa ceva, dar trece asa ca spune-i sa stea calm.

| andy14 explică (pentru sasha898):

E asa de o luan, doua

| ionuttemeri a răspuns:

Sigur ca da are sida

| andy14 explică (pentru ionuttemeri):

Vb serios?

| ionuttemeri a răspuns (pentru andy14):

Da pe bune