Pai e o viroza.nu e ceva foarte periculos e doar raceala.asa e si la mine la scl.si eu sunt racita si stau acasa.doar trebuie sa te imbraci bine si sa nu stai in"nasul" celor racit.succes! funda?
Poate nici nu erau bolnavi am auzit ca se cumpara cu 5lei o scutire de 2 saptaman de pe net...
Si la mine este aceeasi poveste
Probabil este vreun virus care nu stiu cum se numeste!
Si eu sunt gripata si stau acasa
Pai.Se vorbeste despre asa zisul virus B...S-ar putea ca asta sa fie.Adica este daca se gasesc sindromele :
- astenie (oboseala) nejustificata
- scaderea capacitatii de munca
- aparitie de vanatai pe piele
- curgeri de sange din nas (epistaxis)
- simptome datorate afectarii imunologice a altor organe in cadrul hepatitei cronice
- daca se asociaza si poliarterita nodoasa, pacientul are oboseala musculara, dureri musculare, ulcere ale pielii, proteine in urina si uneori insuficienta renala, hipertensiune arteriala
Sa te protezezi ar fi sa stai mai retrasa fata de cei bolnavi, sa nu bei apa dupa ei, sa nu le dai sa muste din maru/sandwich-ul tau.sa te speli pe maine f des... oricum succes :*
Da si la mine e in clasa si eu sunt unu din cei care nu au mers. La mie au lipsit din ce in ce mai mult. Un coleg mi-a zis in schimb ca se raspandeste de la un coleg racit. Da eu cred ca e ceva un virus. Funda? Raspuns prost stiu
dobrin1019 întreabă: