| maryco a întrebat:

ce se poate intampla daca faci dragoste pe ciclu?! adica este posibil sa elimini tot sangele odata?!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna:)
adica sa inteleg ca nu poti sta linistita nici in perioada CM?
parerile sunt pro si contra.
http://www.unica.ro/......-3499.html
O seara buna:)

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce se intampla? pai in primul rand muradaresti totul prin zona, in al doilea rand daca faci sex neprotejat fie te alegi cu o infectie de toata frumusetea si ramai insarcinata daca chiar ai ghinion

| Alcyon a răspuns:

Nu elimini tot sangele, cine ti-a zis asta? In plus, e posibil sa te alegi cu infectii.

| shadow72 a răspuns:

Wtf e scarbos frate

| Hαppiηеss a răspuns:

Pai tie ti-ar placea sa te dezbraci in fata cuiva cand sti ca elimini sange chiaguri si multe minunatii? adica asa putin bun simt sa ai...
Murdaresti peste tot, miroase...si nu a levantica si te poti alege si cu niste infectii de care nu se stie cum mai scapi.
Eu zic ca va puteti abtine ca sunteti oameni nu animale!

| einenebun23 a răspuns:

Pai cel mai mare pericol e sa ramai insarcinata. Si ai putea sa te si infectezi si tu dar si prietenul tau. Ai rabdare pana cand ii gata perioada.

| ClauditaSmile a răspuns:

Eu am facut cu iubita mea sex in ultima zi de ciclu sau prima zi dupa ciclu si avea sange in zona...

| Crissulina18 a răspuns:

Nu,nu este posibil sa elimini tot sangele...Dar cand se intampla surpriza de a face ceva cand esti pe ciclu poti avea parte de foarte multe surprize, sa numai spunem ca tot ce este in jurul tau va fi murdar si urat mirositor, dar cel mai grav lucru te poti alege cu afectiuni si chiar sa ramai insarcinata.Mai bine nu risca daca nu doresti sa ai surprize neplacute happy

| AndutzaTa a răspuns:

Pai nu prea cred ca e igienic si nici placut. Si mai ales deoarece totul se murdareste!

| pufliiiisi123456 a răspuns:

CE? RAMAI insarcinata, daca o faci pe menstruatie!

| AnnaAndreea a răspuns:

Nu,trebuie doar sa ai grijă la igienă, dacă va protejati nu ramai insarcinata, doamne

| IrinaMrt a răspuns:

Se intampla in prima zi sa ramai insarcinata, a doua zi - sa nu ramai in sarcinata, a treia zi - si una si alta big grin
Orice ar fi, tu nu o face, parerea mea! + daca ai pus intrebarea asta sigur nu ai peste 14 ani! Deciii, mult noroc :*

Întrebări similare