| alexmihailul a întrebat:

Sal TPU cu ce sa ma spal pe dinti sa fie mai albi? help

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Bianka26 a răspuns:

Incearca BLEND-A-MED 3D WHITE LUX sau LACALUT WHITE&REPAIR. Ti-as recomanda mai mult BLEND-A-MED-ul, deoarece e mult mai bun decat toate pastele de dinti(parerea mea).Eu am incercat multe paste de dinti dar aceasta esti singura care ma ajuta.LACALUT-ul este bun, doar ca nu albeste prea mult.....Incearca BLEND-A-MED, iar dupa 14 zile o sa vezi si rezultatul happy

Bula
| Bula a răspuns:

Pentru dintii innegriti,
Intr-o lingurita se pun:
- un varf de cutit de bicarbonat de sodiu +
- un varf de cutit de sare de bucatarie (dura, ne-iodata)
- se amesteca cu cateva picaturi de apa, pana se umezeste putin amestecul, dupa care se foloseste in loc de pasta de dinti. Dupa spalare se clateste bine gura, cu multa apa

ATENTIE!
Aceasta metoda se foloseste de maxim o data pe saptamana, daca este nevoie!

In cazul dintilor ingalbenite, daca nu se albesc dupa 3 astfel de spalari, inseamna ca structura osoasa este slaba, iar in acest caz trebuie apelat la un dentist specializat pe regenerarea zmaltului dentar!

| Rusen_Elena_1994 a răspuns:

Cu bicarbonat de sodiu sau sare..succes

| GeorgeBerbec a răspuns:

Faza e ca orice pasta de dinti albeste daca te speli pe dinti diminata si seara si dupa fiecare masa. Dar daca nu spala-te cu paradontax sau colgate max white. Incearca apa de gura sau spala-te pe dinti cu sare/sare de lamaie/bicarbonat dar cred ca iti vei distruge smaltul. Asa paste sunt toate bune daca te speli de cu ele.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cu dero

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Culoarea naturala a dintilor e un alb usor galbenui, nu alb cum se crede

Întrebări similare