Salut!
Daca vrei sa te apuci de sala e posibil sa ramai asa de mic cat esti si acum, eu ti-as recomanda sa faci flotari sau sa te ridici pe bara! Si daca vrei sa te duci...mai mananca catva!
Chiar ca esti cam slabut...dar daca vrei sa te apuci de sala eu as zice sa ma pui cv pe tine...manaca si tu cand trebuie.dim la pranz si seara mereu si mai ia un baton de ciocolata, 2 intre mese.Eu trebuie sa fac 14 ani si am 50kg, dar fac sport si stiu ce trebuie sa mananc. daca mai ai nevoie de cv da-mi un pm.
Ai doar 15 ani DECI creatina nu e pentru tine :O Incearca sa iei Vitamax 12 15 zile Dupa 30 de la micul dejun ia o pastila. si iti va face pofta de mancare. daca mergi la sala nu ridica greutati necesare pe spate cred ca mai bine e sa te apuci de batut mingea si anume basket, te va ajuta mult mai mult la varsta ta decat sa mergi la sala. E parerea mea. tu faci cum crezi tu ca e mai bine cat despre (creatina si vitamax) intreaba un Doctor. Bafta
Daca mergi la sala nu o sa te ingrasi...o sa creasca masa musculara si intr-adevar o sa ai mai multe kg dar nu vei arata foarte bine.Mai intai trebuie sa te ingrasi cateva kg si intre timp poti sa te apuci de exercitii mai usoare, alergat, grautati mai mici etc.Cat despre pliculete si chestii de genu asta stiu ca nu sunt recomandata. Poti sa intebi un instructor de la sala sau un doctor nutritionist.
Eu iti recomand sa mananci mai bine si sa pui pana la 55 kg macar, pentru ca daca faci sala acum, la 48 kg, vei transpira si vei ajunge undeva la 45, muschii tonifindu-se cu putin. Eu am acum 54 kg, am 1, 67m si 14 ani. In vara vreau si eu sa incep sala, mai fac asa ocazional la ora de sport sala la aparatele de acolo dar nimic serios. Si fac si abdomene, flotari. Ar trebui sa incerci si tu.