| Edyshk2013 a întrebat:

De 5-6 zile am o durere groaznica de stomac care in timp sa mai ameriolat doar ziua! adica ma doare putin pe la 3-4 si dupa pana la 8 nu ma mai doare deloc, dupa de la 8... nu mai pot dormii deloc pana la 5 dimineata.Simptome-Durere,intepaturi in partea stanga, senzatie de arsura, foame aproape intotdeauna.Va rog spuneti-mi daca ar putea fi idigestie sau altceva

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| SimonaCristina a răspuns:

Pare sa fie colica abdominala, sau probleme pancreatice. Daca pe langa foame permanenta, ai sete intensa si elimini multa urina e semn de diabet. Fa un consult ecografic si o analiza a glicemiei, dimineata, fara sa mananci. Sanatate! Funda?

| SKillerQSama a răspuns:

Pai nu stiu daca esti fata pentru ca nu ti-am fazut poza de profil dar iti spun ca acestea sunt simptomele unei... sarcini... foame. dureri dar ai si greturi? plz funda daca te-am ajutat