| Ady3835 a întrebat:

De ieri ma dor coastele din stanga jos care acopera plamanul. Ma doare cand ating, doar in partea stanga si portiunea de jos ale coastelor. Nu m-am lovit si nu am primit pumnilaughing. Vi s-a intamplat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ramo80 a răspuns:

O pozitie incomoda in care ai stat sau ai dormit. Nu e o durere puternica, e ceva mai mult ca o febra musculara simtita la atingerea coastelor.Acum 3 zile m-a durut, mi-a trecut de la sine.

| Ady3835 explică (pentru Ramo80):

Asa e azi mi-a trecutlaughing mersi

| Ramo80 a răspuns (pentru Ady3835):

Cu placere!

5 răspunsuri:
| Shinto a răspuns:

Daca ai stat in curent, daca ai ridicat greutati pe partea aceea sau daca ai fost racit si ai tusit o perioada mai lunga, dar acum ti-a trecut, e vorba de o contractura musculara intercostala, care trece de la sine, sau poti lua un antiinflamator (gen Ibuprofen), sa grabesti relaxarea muschiului.
Acum fii ATENT : daca ai fost racit, si ai febra, sau in cazul in care observi ca zona s-a umflat, sau s-a invinetit, neaparat mergi la medic, nu sta asa! Sanatate!

| RoseOfTheFire a răspuns:

Du-te la medic nu sta asa poate ai ceva si tu nu bagi de seama, si apropo nu stiu ce e amuzant de razi sincer.

| gabytz18 a răspuns:

Du-te la doctor sa nu ai pleumoniewinking. AI stat expus la frig pentru perioade mari de timp?