| Anonymus3000 a întrebat:

Eu am o boala la rinichi de cativa ani si as vrea sa stiu cum sa fac sa am mai mare grija de rinichi adica ce sa mananc, ce sa fac. Eu beau multa apa si nu mananc multa sare, asa stiu ca ai grija de rinichi. Voi ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In principiu, iei cele mai bune masuri: bei multe lichide si nu mananci sarat. In plus, ar trebui sa mananci cat mai putine chimicale (din conserve, mezeluri, semipreparate, etc) si sa iei cat mai putine medicamente toxice pentru rinichi.

| doctoressa a răspuns:

Cele mai bune si complete sfaturi le poti primi de la un medic nefrolog, dupa ce ti face o evaluare; recomandarile variaza in functie de stadiul bolii cronice de rinichi si prezenta/absenta altor boli.
http://www.i-medic.ro/......la-cronica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Consuma ceai de sanziene (dragaica). Este cel mai bun cand vine vorba de rinichi!
Il gasesti la plafar.happy
Eu il consum de vreo 2 saptamani in fiecare dimineata, iar problemele pe care le aveam cu rinichii au inceput sa dispara.
Ti-l recomand cu multa incredere!
Multa sanatate!happy