O sa te obisnuiesti cu timpu in prinvinta alimentelor. Invatale pe categori sau fa-ti o lista cu ele. Si in privinta mancarurilor trebuie sa te gandesti la ce contin si atunci sa iti sai seama.
Pentru raceala bea in fiecare saptamana o sticla de apa minerala cu 200 grame miere si 1-2 lamai. Cauta la farmacia naturista si vei gasi ce tip de ceai doresti tu. Ceaiurile sunr foarte bune stiu din propia experienta. Si mai ia vitamina C si picaturi imuno-stimulatoare. Mananca fructe. Si eu a trebuit sa tin regim si foarte usor am memorat lista cu ce este permis si ce nu este permis sa mananc. Multa sanatate si ai grija sa nu racesti.
1.printr-un exercitiu extrem de simplu : intoarce capul spre stanga, apoi spre dreapta, repeta de 2-3 ori.asa sa faci si cand iti ofera cineva dulciuri.
2.nu te mai indopa cu pastile, ca nu faci decat sa-ti distrugi sistemul imunitar si la cel mai mic factor sa te imbolnavesti iar. dupa cum observi, deja corpul s-a obisnuit cu drogul, de-asta ai nevoie de mai multe pastile.
incearca sa-ti intaresti imunitatea prin alimentatie.
dobrin1019 întreabă: