| n0One a întrebat:

Habar n.am daca am nimerit categoria, dar oricum intrebarea e urmatoarea laughing. Cand eram mic am cazut si m.am lovit cu obrazul drept de un scaun. Acum tot mi.a ramas o cicatrice ca un fel de gropita, dar mie nu prea imi place deloc. Ma gandeam: daca as merge la dermatolog, ar putea sa imi dea un tratament sau ceva de genu ca sa-mi dispara semnul? Sunt baiat, deci sa ma machiez nu prea imi convine laughing.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Sunt semne de buna purtare, lasa-le asa poate iti da un,, aer' aparte, cu care vei atrage in viitor fetele...
In plus aveti ce povesti.Se cunoste ca ai fost un copil sanatoslaughing

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai ce face, stai asa cu semnul acela.Dermatologul iti va da ..alifii dar numai a faci vanzare la farmacie, semnul tot nu va disparea. Daca ai bani pentru operatie de reconstructie aia-i alta treaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Da,isi mai face si un tatuaj beton, pozeaza langa o rabla din Italia si sa vezi cum roiesc fetele.laughing

| LucianStefan a răspuns:

Si eu am avut nasul spart, am cicatrice dar lasale acolo nu te incurca happy

| Otto2014 a răspuns:

N-ai ce sa faci, lasa asa ca fetelor le plac baietii cu gropite rolling on the floor

| anonimg a răspuns:

Probabil e vorba de operatie estetica.
Consulta mai multi medici in privinta aceasta.
Exemplu: http://operatie-estetica.ro/chirurgie-estetica/costuri-operatii-estetice/

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu se poate. Ai putea sa intrebi un dermatolog daca o operatie estetica ar rezolva problema.