| Edyshk2013 a întrebat:

Imi puteti spune daca astea sunt semne de anemie?!

Ameteala,scadere in greutate.

Ameteala cel putin in vacanta nu am avut deloc,dar de cand a inceput scoala... iarasi

Scadere in greutate nu stiu,ca eu mananc lactate, salamuri de toate...carne @@@ si nu stiu dc slabesc.

Ma puteti ajuta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Posibil putin stress.Anumite griji.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
E posibil de la SCOALA, AI ACUMULAT OBOSEALA SI DE-ASTA.
Ar fi bine daca ti-ai face un set de analize.
Te pup!

| Laura927 a răspuns:

Esti băiat cred ...si nu ai scris cati ani ai.
E posibil o dereglare hormonală.
Anemia o au si oamenii pufoși.
Anemia " vine" atunci cand corpul tau este insuficient sa absoarbă vitaminele pe care le asimilezi si din aceasta cauza ai nevoie de suplimente alimentare!
Ai probleme cu parul si cu unghiile, tenul e uscat si lipsit de strălucire, ameteala ( simti cum ametesti dar conștientizezi ).
Stările de ameteala pot veni din ft multe motive ...si din aceasta cauza trebuie sa faci un set de analize.
Renunța la salamuri pe cât de mult posibil sunt daunătoare, daca tot mananci încearcă cu pastramă de pui, nu e mai sănătoasă dar nu are asa multe grăsimi.mai bine iti faci câteva feliute de bacon prăjit ca nu are ața de mulți aditivi!

| Edyshk2013 explică (pentru Laura927):

Probleme cu tenul nu am, din contra, unghiile sunt normale, am doar o pata mica alba pe o unghie dar nu cred ca poate fii ceva in neregula.

| TempestUV a răspuns:

Statul prea mult acasa dauneaza sanatatii credema.De atata stat acasa nici eu nu mai pot sa dorm.Cat despre scaderea asta in greutate nu stiu ce sa zic.Mai bine consulti medicul de familie. Poate iti da sa faci niste analize ca sa stii cu siguranta de ce slabesti.Bafta

| andreeaAndreeaB a răspuns:

Daca vrei sa afli daca ai anemie trebuie sa faci un set de analize de sange asa vei putea afla daca esti anemica sau nu sau in cel mai rau caz poti sa afli daca ai alta boala. Ori cum sa faci analize de rutina sunt mereu bine venite

| sellingasses a răspuns:

Nup. Nu este anemie happy
Ameteala sigur e de la scoala, poate esti stresat, poate nu dormi insuficient etc.
Iar scaderea in greutate...habar n-am thinking poate nu mai obisnuiesti sa mananci cum obisnuiai tu inainte happy incearca sa ai mese regulate si sa nu rabzi
Iar cu somnul...incearca sa te pui in pat mai devreme, sau bea o cana cu lapte cald inainte de culcare big grin
Daca nu-ti revi, du-te la medicul de familie happy

Bafta!