Acum ma simt mai bine, nu imi e aproape deloc sete (am baut o ceasca de apa si un ceai), dar azi dimineata (si acum) am palpitatii si tremuram (acum nu mai tremur asa tare).I-am zis mamei sa ma duca la medic, dar nu vrea, zice ca e normal sau gaseste ea o explicatie. Daca as merge ce mi-ar spune medicul? Mai pot fi tratat?
Poate ai diabet (oamenii cu diabet atunci cand au glicemia mare(nivelul zaharului din sange), isi dau seama si fara sa faca un test de glicemie prin unele chestii, si majoritatea isi dau seama ca e mare, atunci cand le este foarte sete) ar fi bine sa mergi la un doctor sa iti fac o glicemie sau chiar niste analize!
Ai avut vreun lesin din cauza deshidratarii?
Te intreb asta deoarece fiul meu cel mare a patit asta pe la varsta de 10 ani si tot auzind discutiile cu medicii (s-a deshidratat) a inceput sa bea din ce in ce mai multa apa pana a ajuns la peste 4 litri pe zi. Se ascundea, ca stia ca nu-i chiar ok..atat de mult...
Am tratat problema...psihologic si s-a rezolvat! Ii era teama sa nu lesine iar si preventiv bea apa; chiar simtea acut senzatia de la o vreme.
Am facut toate investigatiile medicale inainte si intr-adevar trigliceridele au valorile cam mari, dar nu asta a fost, in cazul sau, cauza.Pot fi mai multe.Mai bine mergi la un medic.Sanatate multa iti doresc.Bafta,si nu-ti fie frica orice ar fi se trateaza.
Sunt semne de diabet....insa mai lasa drogurile... .,, glumeam.du-te la medic nu e de gluma sunt semne de diabet
Elial întreabă: