anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal TPU.In ultima vreme imi simt gura foarte uscata chiar si imediat dupa ce beau apa.Pot sa beau si 4 tone,tot uscata o simt si am limba alba, dar nu imi e sete.Ce poate fi? Am auzit ca poti avea diabet.Adevarul e ca eu mananc cam mult dulce. E adevarat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| boogdan91 a răspuns:

Cam asa e. poate fi vb de diabet. Mergi la un control.

| Elektro a răspuns:

Acum ma simt mai bine, nu imi e aproape deloc sete (am baut o ceasca de apa si un ceai), dar azi dimineata (si acum) am palpitatii si tremuram (acum nu mai tremur asa tare).I-am zis mamei sa ma duca la medic, dar nu vrea, zice ca e normal sau gaseste ea o explicatie. Daca as merge ce mi-ar spune medicul? Mai pot fi tratat?

| Mikys99 a răspuns:

Poate ai diabet (oamenii cu diabet atunci cand au glicemia mare(nivelul zaharului din sange), isi dau seama si fara sa faca un test de glicemie prin unele chestii, si majoritatea isi dau seama ca e mare, atunci cand le este foarte sete) ar fi bine sa mergi la un doctor sa iti fac o glicemie sau chiar niste analize!
Ai avut vreun lesin din cauza deshidratarii?
Te intreb asta deoarece fiul meu cel mare a patit asta pe la varsta de 10 ani si tot auzind discutiile cu medicii (s-a deshidratat) a inceput sa bea din ce in ce mai multa apa pana a ajuns la peste 4 litri pe zi. Se ascundea, ca stia ca nu-i chiar ok..atat de mult...
Am tratat problema...psihologic si s-a rezolvat! Ii era teama sa nu lesine iar si preventiv bea apa; chiar simtea acut senzatia de la o vreme.
Am facut toate investigatiile medicale inainte si intr-adevar trigliceridele au valorile cam mari, dar nu asta a fost, in cazul sau, cauza.Pot fi mai multe.Mai bine mergi la un medic.Sanatate multa iti doresc.Bafta,si nu-ti fie frica orice ar fi se trateaza. happy

| Elektro a răspuns (pentru Mikys99):

Nu am avut niciun lesin

| Mikys99 a răspuns (pentru Elektro):

Atunci poate fi diabet cam astea sunt simptomele..Sau stii eu nu sunt medic, dar poate treci prin virsta asta si mai e si foarte cald si corpul are nevoie de multa apa. Poate fi si asa.Deci stai linistit dar pentru orice evntualitate mergi si salutate cu un medic big grin sanatate multa happy

| scumpicy a răspuns:

Mergi la medic el iti va spune exact ce ai!

| Lupu_Adrian_1970 a răspuns:

Cu 5 tone de apa ai incercat?

| ItiSpunEU a răspuns:

Sunt semne de diabet....insa mai lasa drogurile... tongue.,, glumeam.du-te la medic nu e de gluma sunt semne de diabet