| Neymar2 a întrebat:

Sal TPU.

In urma cu 2 saptamani mi-a aparut o bubita in zona genitala. Este un cos cam de culoarea pieli si ma sperie. Va rog frumos sa imi spuneti si mie ce sa fac sa treaca ( cu ce sa dau thinking ). Mi-e rusine sa le spun parintilor... sau sa ma duc la un doctor thinking Dar nu cred ca e necesar asta. Voi Ce Ziceti?

P. S : Am 13 ani aprop 14 ani, si nu am avut vreun contact sexual.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Daca nu ai avut nici un contact sexual, e putin probabil sa fi luat o boala.
Se poate sa ti se fi luat pielea din cauza lenzeriei, si s-a facut cosul ala, mi s-a intamplat si mie, noaptea ma culcam normal si dimineata am gasit ditamai buboiulaughing era sa fac infarct, am crezut ca morlaughing]
nu stiu daca esti baiat sau daca esti fata, dar in fine, daca te masturbezi, asigurate ca o faci cu mainile curate, adica daca te-ai jucat cu vreun caine, sau ceva, ai pus mana pe ceva stricat, etc, trebuie sa te speli bine cu apa si sapun inainte sa te masturbeziwinking
Spalate foarte bine, in zona genitala, pe TOATA, fie i-a "cocos" sau "pasare" spalate bine, cu apa si sapun, cel putin 1 data pe zi (sa nu te apuci sa te speli de 50 de ori pe zi, ca parca te vad ca pui o intrebare cum sa scapti de mai stiu eu ce din cauza sapunului)
Si asteapta 3-4 zile, daca acel cos, se face mai mare, te duci imediat la doctor. Daca nu te doare, si nici nu se mareste, le spui parintilor, si ei o sa-ti spuna daca este cevawinking
Chiar daca ti-e rusine, cred ca preferi sa le spui parintilor, si sa te duca la un doctor daca este cazul, decat sa fie vreo boala(Doamne Fereste!), si sa mori.
Daca esti baiat, gandeste-te ca poate parintii te v-or duce la o doctorita, ca poate cu o femeie iti e mai usor sa fii controlatwinking
Si daca esti fata, gandeste-te invers, ca poate te duce la un doctorwinking

Răspuns utilizator avertizat
| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Mai spalate si tu, ca odata pe saptamana nu e de ajuns

| Justmed a răspuns:

E nu fi rea ...cosurile apar de la un exces de seebum nu de la spalat, nu ii face nimic va trece dupa aproximativ 1 saptamana,