Poate fi doar un fir de par crescut sub piele. Daca te doare sau te deranjeaza in vreun fel, cel mai bine este sa mergi la medic.
Salut,daca e asa mare cum spui tu si seamana cu un cos acela se numeste furunc,crede-ma cresc peste tot, o sa inceapa sa te doara cand il atingi si nu o sa urmeze chiesti cam neplacute, dupa ce incepe sa te doara va disparea de pe corp dupa aprox. 1 luna.
Iar daca nu e asta probabil e ceva mai grav, Ti-am spus asta e cel mai proobabil sa fie.Sanatate!
Se gaseste in farmacii IHTIOL. este o crema neagra care pusa pe furuncul il "sparge" si iese tot inclusiv radacina. daca nu este copt si pui ihtiol, regreseaza pina la disparitie. du-te de urgenta la farmacie.
Nu mi se pare o problema.La varsta asta mai pot aparea bubite in zona genitala.Chiar si prietenelor mele mai mici le-au aparut.Ar putea sa fie doar un simplu cos. Daca o sa il mai ai mult timp de acum in colo, ar trebui sa le spui parintlor si sa solicitati ajutorul unui medic ginecolog
Bună.
Mergi la dermato-venerologie pentru control de specialitate, este cel mai bine pentru sănătatea ta.
Pa, pa.